dimecres, 22 de febrer de 2017

PRESA DE DECISIONS - RODATGE 1a. SEQÜÈNCIA

GRUP 1 Presa de decisions del grup en el rodatge de la 1a. sequüència

Uns dies abans del rodatge, vam visionar diferents extrets de la categoria que havíem triat, “Passatges  entre el personatge i el món”, i vam decidir gravar la nostra primera seqüència a la manera de l’extret” Los muertos “de Lisandro Alonso. Com que aquest fragment està gravat a un bosc i a Bordils no tenim bosc, vam acordar gravar al Ban (al costat de can Coll) perquè és el que s’hi assembla més.

De la nostra pel·lícula  volíem filmar el moment emocional de quan el protagonista surt de l’escola i torna a casa,  se sent sol, nostàlgic, recorda.... i alhora descobreix espais nous.

El dia del rodatge, quan vam arribar  al Ban vam decidir els càrrecs que faria cadascú, va ser una decisió bastant fàcil i vam fer una planificació dels tres plans tot i que  després el director i el càmera aprofundirien més en com volien que fos cada pla.

Pensem que el treball en equip va anar molt bé perquè alhora de decidir no hi va haver problemes i alhora de gravar tothom estava atent per si els hi deien alguna cosa. Vam fer silenci quan tocava, l’script feia les preguntes al càmera i al director quan li tocava, tots estàvem atents  i el més important és que tots ens ho vam passar genial. Va ser una experiència inoblidable!!!  El cinema és impressionant!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada