dimecres, 22 de febrer de 2017

TREBALL EN EQUIP - RODATGE 1a. SEQÜÈNCIA

GRUP 2

El treball en equip ja va començar a classe uns dies abans del rodatge quan entre tots els del grup vam decidir que en  la nostra primera seqüència, volíem gravar  quan el personatge està feliç amb els animals que tenen a la casa, però se sent una mica insegur, pensa, no sap com li anirà.... vam triar  treballar la categoria d’acostament i allunyament, i  ens vam inspirar en un extret de la pel·lícula de “Mel” de Semih Kaplanoglu,  Vam decidir anar a gravar a casa d’uns amics de la Berta i l’Enric, que allà hi ha una granja amb molts animals i vam pensar que estaria bé.

El dia deu de febrer, vam anar a filmar a Sant Marti Vell  i a  l’arribar, tots junts, vam acordar la planificació dels tres plans que havíem de gravar, no va ser gaire difícil,  ens vam posar d’acord.  També vam treballar molt en equip, en muntar el trípode, la càmera, l’equip de so... triant quin enquadrament volíem, l’ enfocament, on es col·locaria el sonidista, què faria l’actor...  l’equip va treballar molt!!!


Hi va haver alguns moments crítics com quan tardàvem molt per trobar l’enquadrament d’un  pla, el director i el càmera, s’havien de posar d’acord.  El sonidista, l’escrip, making of, claqueta... sempre havien d’estar molt atents per seguir les indicacions, per poder començar a gravar i que tot sortís bé.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada