dimecres, 22 de febrer de 2017

TREBALLAR EN EQUIP - FILMEN LA 1a. SEQÜÈNCIA


GRUP 3

Amb tot l’equip vam decidir sense haver d’arribar a cap sorteig que faríem la categoria de llum i

rostre interior com a la pel·lícula “Nobody knows” de Kore-eda, o semblant a un pla de ficció realitzat per dos alumnes de la classe; gravaríem des de fora finestra i es veuria al protagonista a dins. 

Uns segons després tots ens vam posar d’acord que filmaríem  la seqüència sobre els moments en que el protagonista està sol a la seva habitació pensatiu, recordant, amb al seu quadern i llegint el seu diari davant de la finestra.  Fets aquests consens vam decidir que gravaríem en alguna casa però  no la vam trobar!

El dia del rodatge, com uns grans cineastes, vam acordar cada càrrec sense sortejos, vam determinar  que gravaríem els tres plans  en el passadís d’infantil, com serien aquests plans i cada un amb una dificultat; el primer el tràveling, el segon el reflex del vidre  i el tercer la llum (ja seria fosc).
En el treball en equip hi va haver petites dificultats, petits erros i moltes coses a millorar de cares al rodatge del curt  però en general vam fer un  bon treball en equip!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada